Mükemmel PC kasası nasıl alınır

ikinci el bilgisayar

Geniş iç kısımlar, düşük sıcaklıklar, boğuk ses, kapsamlı su soğutma desteği ve fantezi-şematik temperli cam paneller veya RGB aydınlatma buzdağının sadece görünen kısmıdır.

ikinci el bilgisayar

PC kasa haberleri

Amerika Birleşik Devletleri'nin Çin ürünlerine yönelik tarifelerinin ardından dava fiyatlandırması istikrarlı bir şekilde arttı ve ardından küresel salgın sırasında bilgisayar parçalarına yüksek talep geldi.Şimdi bir dava için birkaç ay öncesine göre daha fazla ödeme yapmayı bekliyoruz ve bazı durumlarda istediğiniz belirli modelin stokunu bulmakta zorluk çekebilirsiniz.

PC kasaları için boyut önemlidir

Her şeyden önce, hangi büyüklükte ihtiyacınız olduğuna karar verin. Üç büyük kasa boyutu vardır: Tam kule, orta kule ve mini-ITX.Tam kule ve orta kule kasalarının her ikisi de standart ATX anakartlara uyar - en yaygın anakart boyutu.Her ikisi de daha küçük mikro-ATX anakartlar için de uygundur.Tam boyutlandırma durumdan duruma değişir, ancak çoğu orta kule kabaca 18 inç yüksekliğe ve 8 veya inç inç genişliğe kadar uzanır.

Tam kule kasaları muazzam.Genellikle 20 inçten daha yüksek boyuta sahiptirler ve orta kule kasalarından daha uzun ve daha derindirler, bu da büyük bir Extended-ATX anakart kullanan nadir insanlardan biriyseniz onları ideal kılar.

Ayrıca, teçhizatınızı kapsamlı (veya özel) su soğutma, depolama bolluğu veya 3 ve 4 yollu grafik kartı kurulumlarıyla yüklemeyi planlıyorsanız, tam kasa bir kasa düşünün.Tam kule kasaları genellikle daha fazla fan ve 5,25 inçlik sürücü bölmelerini de destekler. Ve ekstra dirsek odası emin bina sırasında güzel.

PC kasası estetiği

Satın aldığınız PC kasasının görünümünü beğendiğinizden emin olun! Önümüzdeki yıllar boyunca ona bakacaksınız, bu yüzden bu yüzeysel bir konu değil.Her çevrimiçi perakendeci, mağaza sayfalarında birden çok açıdan PC kasaları gösterir, bu nedenle çirkin satın almak için bir bahane yoktur.

PC kasaları her türlü renk, malzeme ve tasarımda gelir. İç kablolarınızı temizlemek için zaman harcamak istemiyorsanız, yan pencereli kasaları geçirin.